Triatló Sabadell
Triatló Sabadell

FITNESS - TRIATLÓ - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Triatló Sabadell

UN CAP DE SETMANA DE CURSA NOCTURNA I DUATLÓ


01 | 04 | 2019

La secció de triatló del Cercle Sabadellès 1856 ha participat aquest cap de setmana a la Cursa Nocturna dels Mussols de Sant Quirze del Vallès i al Duatló de Carretera de Cerdanyola del Vallès.

 

LA CURSA NOCTURNA DELS MUSSOLS

 

La nit del dissabte 30 de març s'ha celebrat a Sant Quirze del Vallès la Cursa Nocturna de Muntanya dels Mussols de 13,4 km i un desnivell de 700 metres acumulats. En aquesta prova, hi ha participat un total de 5 triatletes de la nostra secció: la Isabel Criach, el Carles Anadón, la Clodagh Twomey i el Carles Alavedra (amb el dorsal del Jordi Canals). També hi ha participat la sòcia de la nostra entitat, l'Elisenda Gómez.

 

DUATLÓ DE CERDANYOLA DEL VALLÈS

 

Aquest diumenge 31 de març, el Dani Marín i l’Adam Goldthorp han participat al VIII Duatló de Carretera de Cerdanyola del Vallès, on han assolit els objectius en preparació per la temporada de triatlons i que, aquesta nova temporada, s'iniciarà abans que les anteriors temporades. Remarquem que aquesta prova consta de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu novament.


+
+
+
+
Triatló Sabadell << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia