Tennis Sabadell
Tennis Sabadell

TENNIS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Tennis Sabadell

XPRESS TENNIS CUP


13 | 05 | 2018

Xpress Tennis Cup és un projecte esportiu impulsat per la Fundació Jesús Serra, on l'any passat hi van participar 804 jugadors/es, 102 equips y 32 clubs diferents.

 

Es tracta d’un format innovador, on els jugadors competeixen en partits xpress de 20 minuts. El campionat està dirigit a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que competiran per equips representant al seu club. Les categories seran: Minitennis (mixta), Sub-10 i Sub-12 (masculines i femenines).

 

Tret diferencial

Sistema de Joc de la Xpress Tennis Cup:

  • Durada partits: 20 minuts
  • Rondes: Cada ronda es disputarà 1 partit individual i 1 partit de dobles
  • Sistema rotació jugadors: durant el partit, el jugador/parella que guanya el punt, disputa el següent punt (màxim 2 punts seguits) i el jugador/parella que perd el punt, es canvia pel seu company/parella d’equip

 

 

LA GRAN FINAL AL CERCLE

 

La Gran Final del Xpress Tennis Cup es jugarà el proper diumenge 20 de maig a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856. Hi participaran nens i nenes de les categories miniteniis, Sub-10 i Sub-12 i podran participar els guanyadors i finalistes de les 4 fases provincials. En aquesta Gran Final tindran una plaça assegurada els equips campions i subcampions de cadascuna de les categories i modalitats de les fases provincials disputades.

 

Més enllà de les pistes

En el nostre particular village comptarem amb carpes dels nostres col·laboradors, activitats per a tots els públics des de com mesurar la teva punteria fins a activitats de valors, lounge, photocall, entrevistes als més petits, dj en directe, speaker…

 

Cal destacar, també, que en la Xpress Tennis Cup estarà present l’associació benèfica Tennis Aid, on els assistents podran portar material de tennis que no facin servir i dipositar-lo a favor de Tennis Aid, que s’encarregarà de fer-lo arribar a aquells qui més ho necessiten.

 

 

L'HISTÒRIC D'AQUESTA TEMPORADA DEL TORNEIG

 

Les fases provincials han començat el 21 d’abril al Club Natació Lleida; el 28 d’abril al Club Tennis Tarragona; el 5 de maig al Club Tennis Llafranc, i finalment el dia 19 i 20 de maig al Cercle Sabadellès 1856.

 

 


Link: xpresstenniscup.com/el-campionat-final/

Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia