Tennis Sabadell
Tennis Sabadell

TENNIS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Tennis Sabadell

L´ABSOLUT FEMENÍ PASSA A 2A CATEGORIA D´ESPANYA


28 | 10 | 2018

L’absolut femení del Cercle Sabadellès 1856 ha jugat el Campionat d’Espanya de 1a categoria celebrat a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell des del 25 al 28 d’octubre.

 

En la primera eliminatòria, les jugadores de casa s’han hagut d’enfrontar contra el RCT Barcelona-1899, l'equip que compta amb jugadores de més rànquing a nivell espanyol. El Cercle, però, ha caigut per 3 a 1 en aquesta primera ronda.

 

Amb aquesta derrota, el Cercle ha passat a jugar el quadre de descens per tractar de mantenir la categoria contra el Real Zaragoza CT, on també ha perdut les semifinals i la primera eliminatòria que podia mantenir als equips entrants a la fase de descens a la primera categoria d'aquesta competició.

 

L'equip de Saragossa ha jugat contra el CT Barcino en aquesta primera eliminatòria del quadre final abans de passar a la de descens. Després de jugar els diferents partits per aquesta primera ronda per la permanència, les jugadores de Saragossa han guanyat al Cercle per un ajustat 3 a 2.

 

A la final del quadre de descens, malauradament, el Cercle s’ha hagut de jugar la permanència contra l'equip veí, el Club Tennis Sabadell. En la lluita sobre quin equip mantenia la 1a categoria, finalment l'equip femení del Club ha perdut per 3 a 1 contra l'equip sabadellenc a la final que decidia la permanència a 1a categoria del Campionat d'Espanya Absolut per equips femenins. Aquesta derrota suposa el descens del Cercle a 2a categoria.


Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia