Tennis Sabadell
Tennis Sabadell

TENNIS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Tennis Sabadell

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL PRIMER TORNEIG DE DOBLES DE TENNIS


16 | 02 | 2019

Aquest dissabte 16 de febrer s’ha celebrat el primer torneig de dobles per a socis i sòcies del Cercle Sabadellès 1856. La jornada ha estat un gran èxit de participació amb un total de 25 parelles inscrites que no s’han volgut perdre l’oportunitat de gaudir del tennis amb companyia.

 

El format d’aquest esdeveniment ha estat dividir les parelles en tres grups de nivell per tal que gaudissin jugant les unes contra les altres pràcticament sense interrupció. La felicitat i entusiasme que s’ha reflectit entre les cares dels jugadors i jugadores ha sigut l’autèntic èxit del torneig, on s’ha respirat un bon ambient que ha impregnat el Club d’alegria, amistat i, sobretot, de tennis.

 

En finalitzar el campionat, s’ha sortejat marxandatge del Club i classes dobles de tennis impartides pels nostres monitors entre els participants. A més, tothom ha pogut gaudir d’un pica-pica al Racó del Soci per acabar la sessió esportiva de la millor manera. El Bruno Barrientos, director i gerent esportiu del Cercle, ha explicat que “és una alegria veure tants socis i sòcies que volen venir a gaudir del tennis amb nosaltres. Ha estat un gran èxit que esperem repetir per tornar a omplir el Club d’aquest magnífic ambient festiu”.


Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia