Tennis Sabadell
Tennis Sabadell

TENNIS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Tennis Sabadell

EL CLÍNIC DE TENNIS REUNEIX A MOLTS NENS I NENES DE L´ESCOLA


18 | 11 | 2017

El matí del dissabte ha sigut un gran reclam per a tots els nens i nenes de l'Escola de Tennis que han pogut disfrutar dels jugadors i jugadores dels equips absoluts del Cercle. Disposats en 4 pistes, els alumnes han pogut jugar i conèixer de primera mà el món professional del tennis.

 

El Clínic ha gaudit de parlaments de tots els jugadors de l'equip masculí que aquest diumenge es juga la permanència a primera divisió del Campionat d'Espanya. Les noies de l'equip femení absolut també han fet parlaments i han celebrat que l'equip hagi pujat aquesta temporada a 1a divisió després de partits molt difícils.

 

El president Jordi Andreu també ha reafirmat durant el discurs institucional que amb el clínic es ressalta els valors del Cercle i ha explicat com de dur és arribar a professionalitzar-se en el món del tennis. El Bruno Barrientos, capità de l'equip masculí i director esportiu del Club, ha destacat i afegit que no només ha de consistir a voler dedicar-se al tennis professional, sinó que també cal estudiar com fan els jugadors i jugadores dels equips absoluts de l'entitat.


Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia