Tennis Sabadell
Tennis Sabadell

TENNIS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Tennis Sabadell

EL CERCLE ACOLLIRÀ EL 2N TORNEIG ITF


02 | 03 | 2018

Del 21 al 25 de març es jugarà el Torneig ITF a les instal·lacions del nostre Club. Aquesta competició oferirà un gran ventall de categories, des de +35 fins a +85 masculí, femení, dobles i dobles mixtes. Aquesta segona edició del torneig està pensada per aquells i aquelles que vulguin gaudir del tennis en una competició menys exigent. Així que és l’ocasió ideal per posar a prova el teu nivell!

 

 

INSCRIPCIONS

 

Pots apuntar-te abans del 7 de març a ipin.itftennis.com, amb preu per a socis de 20€ (individual) i 10€ (dobles), i per a no socis de 40€ (individual) i 20€ (dobles).

 

 

IPIN DEL TORNEIG

 

El número d’identificació del jugador és gratuït per als socis i pots sol·licitar-lo a bbarrientos@cerclesabadelles.cat.

 

NIVELL DE LA COMPETICIÓ

 

El nivell del torneig és de grau 4. El grau ens indica la categoria del torneig. Hi ha 6 graus (A-1-2-3-4-5), on A és el més alt i 5, el nivell més baix. Aquest grau és idoni per aquelles persones que els agrada competir, però que no consideren que tenen el suficient nivell per jugar tornejos internacionals. Així que no et quedis a casa i aprofita l’oportunitat per atrevir-te a competir a nivell internacional!


Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell
+
Tennis Sabadell << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia