Training Junior
Training Junior

FITNESS - SECCIÓ JUNIOR I JOVES

Secció junior i joves

Full d'inscripció

TRAINING JUNIOR


El Training Junior està dirigit a joves d’11 a 15 anys apassionats pel fitness i l’esport. Aquesta activitat combina l’entrenament de spinning, pilates i training de boxe, amb entrenament funcional i tècniques de running. Tot això amb la finalitat de donar eines als joves perquè aconsegueixin qualsevol objectiu esportiu.

El Training Junior és un nou concepte d´aprenentatge que ajuda al bon desenvolupament físic, psicomotriu i mental, però també lúdic. Mitjançant una sèrie d´activitats per potenciar de manera individual les habilitats anteriorment esmentades, s’aconsegueix, de manera integral, un estat físic i psíquic òptim.

Dilluns. Horari de 18.15 a 19.00 hores. Entrenament funcional i running.
Dimecres. Horari de 18.15 a 19.00 hores. Entrenament funcional.
Divendres. Horari de 18.15 a 19.00 hores. Entrenament RoundBox.
Edats entre els 11 i els 15 anys

DIES SOCIS NO SOCIS
1 dia a la setmana 15 € 30 €
2 dies a la setmana 22 € 40 €
3 dies a la setmana 30 € 50 €
*preus mensuals

MÉS INFORMACIÓ


Full d'inscripció

ROUND BOX I DEFENSA PERSONAL


El Round Box i la defensa personal, dirigits a joves de 16 a 20 anys, són dos nous conceptes d’entrenament que, reinventant la boxa tradicional i reforçant l’activitat amb tècniques de defensa personal, s’adapten a les necessitats de cada persona i ajuden a millorar la coordinació, la força, la resistència i l’agilitat. Si vols aprendre o millorar en aquest esport i conèixer a gent de la teva edat, aquesta és la teva activitat!

Dimecres. Horari de 18.15 a 19.00 hores
Edats entre els 16 i els 20 anys

Preu | Activitat exclusiva per a socis i sòcies del Club. Gratuït pels socis familiars menors de 18 anys. Els socis familiars i usuaris juvenils de 18 a 20 anys han d’estar inscrits a la quota esportiva.

MÉS INFORMACIÓ

Full d'inscripció

ENTRENAMENT FUNCIONAL


L’entrenament funcional, dirigit a joves de 16 a 20 anys, és un programa d’entrenament que té en compte les necessitats del teu cos i treballa amb l’eficiència del moviment i energètica, per aconseguir el màxim rendiment amb la màxima mobilitat.

Una activitat on desprendràs molta energia, cremaràs moltes calories i passaràs una estona ben divertida mentre practiques esport. No t’ho perdis!

Dilluns. Horari de 18.15 a 19.00 hores
Edats entre els 16 i els 20 anys

Preu | Activitat exclusiva per a socis i sòcies del Club. L’entrenament funcional és gratuït pels socis familiars menors de 18 anys. Els socis familiars i usuaris juvenils de 18 a 20 anys han d’estar inscrits a la quota esportiva.

MÉS INFORMACIÓ

Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia