Últimes notícies i articles d'interès
Últimes notícies i articles d'interès

FITNESS - RUNNING - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Últimes notícies i articles d'interès

UN MAIG ENTRETINGUT PELS RUNNERS


14 | 05 | 2018

Aquest mes de maig alguns sòcies del Cercle Sabadellès 1856 han participat en diverses proves de running.

 

MARTA TORRES I MARIA SANS COMPETEIXEN A LA MITJA MARATÓ DE FORMENTERA

 

Les corredores del 'Run4Fun', Marta Torres i Maria Sans, han aconseguit finalitzar la mitja marató de Formentera amb uns temps realments bons. Ens han explicat que el dia ha sortit ennuvolat, un factor que per part dels corredors, s'ha agraït perquè la calor ha sigut soportable durant la prova. Les runners han comentat que la cursa estava molt ben organitzada i que han gaudit del recorregut per l’encant de l'illa. Moltes felicitats a les dues sòcies!

 

 

MARTA ABELLÁN CORRE EL MEMORIAL DAVID ROVIRA

 

Marta Abellán ha participat en la 11a Cursa de 10km Memorial David Rovira a la població de Sant Quirze del Vallès. La Marta ha aconseguit una marca de 46'43" ia ha quedat la 11a de la seva categoria. Els entrenadors de la secció de running ens han explicat que la Marta ha deixat el pavelló del Cercle ben alt, ja que ha estat al capdavant de les seves competidores durant bona part de la cursa. Felicitem a la Marta per la seva gran actuació!

 

 

ARIADNA RIBA PARTICIPA A LA BH MONTGAT

 

El dilluns 1 de maig S'ha realitzat la VI BH MONTGAT, una cursa solidària que ofereix un circuit ràpid vora el mar. Ariadna Riba ha participat en aquesta cursa i ens ha explicat que la prova s’ha presentat en bones condicions malgrat la intensa pluja prèvia aconseguint mantenir un bon ritme de cursa. La runner del Club ha expressat: "Estic orgullosa de tornar a competir després d’uns mesos de recuperació i assolir els 5km en un temps de 26’52’’. Gran part d’aquest mèrit és gràcies a tot l’equip de runners del Cercle".

 

 


+
+
+
+
+
+
Últimes notícies i articles d'interès << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia