Últimes notícies i articles d'interès
Últimes notícies i articles d'interès

FITNESS - RUNNING - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Últimes notícies i articles d'interès

BONA PARTICIPACIÓ A LA MITJA MARATÓ DE BEHOBIA


12 | 11 | 2018

Aquest cap de setmana, 10 runners del Cercle Sabadellès 1856 han participat a la cursa tradicional de San Sebastián disputada el diumenge. En aquesta prova, assisteixen cada any unes 35.000 persones d’arreu del món. Els esportistes del Club han iniciat els 20 km de la prova al barri de Behobia i han finalitzat al centre de San Sebastián.

 

El Quim Roig, el Jesús Fernández, el David Altimira, la Laura Sánchez, la Marta Torres, la Maria Sans, el Xavi Suquet, l’Héctor Bentué i els entrenadors Edu Doz i Anna Pérez, han participat a la cursa popular de San Sebastián. L’Anna, entrenadora dels Run4Fun, ha explicat que han arribat el dissabte per gaudir de la ciutat i de l’ambient esportiu d'aquest esdeveniment. El mateix dissabte han aprofitat per recollir els dorsals i han fet un dinar per posar en comú dubtes amb l’equip.

 

L’Anna també ha explicat que “cadascú tenia el seu objectiu personal: alguns volien superar la seva marca, uns altres simplement volien passar-ho bé i també hi havia alguns debutants que s’estrenaven en els 20 km”.

 

En acabar la cursa, els runners s'han fet la foto finisher i els més valents s’han banyat a la Bahía de la Concha.


+
+
Últimes notícies i articles d'interès << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia