Patrocinadors Triatló Sabadell
Patrocinadors Triatló Sabadell

FITNESS - TRIATLÓ - PATROCINADORS OFICIALS

Patrocinadors Triatló

Patrocinadors Triatló Sabadell Per tal d’oferir millors beneficis als nostres triatletes, disposem de diverses modalitats de patrocini per empreses que estiguin interessades en fer créixer aquest esport.
Tenim 3 modalitats de patrocini:

MODALITAT PATROCINI
CONTRAPRESTACIONS
Logotip
Equipació
Equip
Logotip en Tríptic i Cartelleria Aparició xarxes socials del Club Logotip web de triatló Logotip home web del cercle Anunci Cercle, La Revista
SPRINT
No No No 0
HALF
No No 1
IRONMAN
2


AMPLIAR INFORMACIÓ

LOGOTIP EN EQUIPACIÓ   |   Inclusió del logotip del patrocinador en l’equipació dels integrants de l’equip (mallot sencer, mallot dues peces, samarreta de running, roba de bici d’estiu i d’hivern i dessuadora). A major aportació del patrocinador, major visibilitat de la marca.

MATERIAL COMUNICATIU   |   Inclusió del logotip del patrocinador en el tríptic informatiu de la secció (material imprès i online), així com en la cartelleria de la secció dintre del Club.

XARXES SOCIALS   |   Menció dels patrocinadors en les xarxes socials del Club així com els específics de la secció.

LOGOTIP AL WEB DE LA SECCIÓ DE TRIATLÓ   |   Inclusió del logotip de la marca (amb redireccionament web) dintre de la secció de Triatló/patrocinadors oficials en la pàgina web del Cercle (www.cerclesabadelles.cat). Tanmateix, el patrocinador tindrà l’opció d’aparèixer a l’espai web d’avantatges pel soci, promocionant la seva marca i oferint possibles descomptes als socis.

LOGOTIP A LA HOME DE LA WEB DEL CERCLE   |   Inclusió del logotip de la marca (amb redireccionament web) dintre de l’espai de la home de la pàgina web del Cercle (www.cerclesabadelles.cat) destinat als patrocinadors oficials.

ANUNCI EN CERCLE, LA REVISTA   |   Inclusió d’un anunci en la Revista Oficial del Cercle. Revista de publicació trimestral i una tirada de 1.600 exemplars (enviada a socis i sòcies, empreses col·laboradores i usuaris del Club).
Tanmateix, estem oberts a altres tipus de patrocini, col·laboracions tant de material o serveis, així com d’altres formes de publicitat.

Si estàs interessat en ser patrocinador oficial de l’equip de Triatló o vols col·laborar amb nosaltres, envia un correu electrònic a marqueting@cerclesabadelles.cat i ens posarem en contacte amb tu per tal d’oferir-te l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats.

Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat