Escola de Pàdel Sabadell
Escola de Pàdel Sabadell

PÀDEL - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

DE L'EXHIBICIÓ DE PÀDEL ADAPTAT AL COMPROMÍS DE COL·LABORACIÓ AMB LA FCP


14 | 04 | 2019

Durant l'execució de les finals del I Súper Gran Slam de Menors organitzat per la Federació Catalana de Pàdel, s'ha dut a terme una exhibició de pàdel amb cadira de rodes. El partit, l'han jugat la Susanna Rodríguez, l'Use Martínez, el Fabián Mateo i el Miguel Martí. Aquests jugadors pertanyen al Club Esportiu de Pàdel Adaptat de Catalunya, un club esportiu sense ànim de lucre, amb el propòsit de fomentar i promocionar el pàdel en el col·lectiu de persones amb diversitat funcional de la nostra regió, a nivell organitzatiu, formatiu i informatiu, intentant agrupar, guiar i canalitzar a tota aquella persona amb necessitats que per les seves característiques necessiti un impuls per a aquest motiu.

 

 

LA FCP TANCA UN COMPROMÍS DE COL·LABORACIÓ AMB EL CLUB ESPORTIU DE PÀDEL ADAPTAT CATALUNYA 2017

 

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) i el C.E. Pàdel Adaptat Catalunya 2017 han acordat una col·laboració entre totes dues entitats. L’acord -produït durant la disputa del Super Gran Slam de Menors del Cercle Sabadellès 1856 finalitzat aquest cap de setmana- es tradueix en una col·laboració econòmica per part de la FCP per al club per fomentar el pàdel entre el col·lectiu amb discapacitat.

 

El president de la FCP, Pere Hernàndez, acompanyat de Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la FCP, han exposat algunes de les línies d’aquest compromís públic durant l’entrega de trofeus als finalistes i campions de la competició disputada al Cercle i on, precisament, es van desenvolupar diferents partits d’exhibició de pàdel adaptat en cadira de rodes.

 

Pere Hernàndez ha assegurat que «la federació està molt satisfeta de poder donar suport al pàdel i a aquells organismes que el fan créixer i arribar a tots els col·lectius que el fomenten com és aquest cas». Per la seva part, Susana Rodríguez, presidenta del Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya 2017 s’ha mostrat molt il·lusionada i ha explicat que "ens agrada fomentar la inclusió en un esport tan social com és el pàdel d’aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat i ens encanta rebre aquesta ajuda de part de la FCP".


+
+
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat