NOTÍCIA

Situació davant la Covid-1912 | 03 | 2020    

Davant el Reial Decret 463/2020 del 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, el Cercle Sabadellès 1856 romandrà tancat fins a nou avís.

 

 

CARTA DELS CLUBS DE TENNIS CATALANS DEL 13 DE MARÇ

 

Els Clubs Esportius seguim amb rigor les recomanacions de les autoritats sanitàries competents, aplicant les mesures de prevenció i responsabilitat ineludibles en una situació d'excepció com la present.

 

El Decret SLT/720/2929 de 13 de març marca noves mesures de contenció que ens porten al TANCAMENT TOTAL DE LES INSTAL·LACIONS, mesura que aplicarem a partir d'aquest divendres 13 de març a les 16.00 hores. Aquestes mesures tenen una vigència mínima de 15 dies revisables.

 

Agraïm la comprensió dels nostres socis davant una mesura que mai ens hagués agradat adoptar, però ens veiem abocats pel bé comú davant la pandèmia declarada. Sobre qualsevol modificació que es produeixi en aquesta mesura o en qualsevol que es poguessin adoptar en el futur per imperatiu legal o sanitari, estaran puntualment informats a través dels canals habituals de cada Club.

 

Per a preservar la seguretat de tots, també hem d'apel·lar al fet que cada soci, individualment, sigui responsable de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i mantenir els protocols adequats doncs l'actitud individual afecta al col·lectiu.


Doc: Carta de tancament de les instal·lacions dels diferents clubs catalans de tennis
+
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat