Natació Sabadell
Natació Sabadell

NATACIÓ - ACTUALITAT

Actualitat

REPTE SUPERAT: CREUAR L'ESTRET DE GIBRALTAR


10 | 08 | 2017

Aquest dimecres 9 d'agost de 2017, els swimcerclats participants al repte de creuar l'Estret de Gibraltar sortien a les 10.31 des de l'Illa de Tarifa. El dia s'ha despertat amb vent de ponent i la travessia nedant ha acabat després de 4 hores i 9 minuts on han recorregut 15,4 km. L'arribada dels nedadors ha sigut a les 14.40 a Punta Cires, al Marroc.

 

L'equip de swimcerclats ha millorat la previsió de fer aquest repte en 5 hores o 5 hores i mitja, en una hora menys com destaquem anteriorment. L'equip de nedadors ha estat format per:

  • ALBERT PRUNEDA VICENS (Girona, 44 anys)
  • JOSE ANTONIO GUTIÉRREZ GARCÍA (Melilla, 43 anys)
  • ANTONIO MALAGARRIGA PALANQUES (Barcelona, 44 anys)
  • DANIEL BLABIA GIRAU (Barcelona, 50 anys)

 

També destaquem la col·laboració en la preparació per aquest repte del Fabián Ferrari, entrenador dels swimcerclats en aquesta temporada 2016-2017.

 

DECLARACIONS PRÈVIES DELS NEDADORS

 

"El repte de creuar l'Estret té una especial dificultat per diferents motius, primer per la força dels corrents que poden arribar als 7 nussos de velocitat, la força del vent de la zona que pot provocar fortes onades i el trànsit dels gairebé 300 vaixells de càrrega que creuen a diari aquest espai. També cal tenir en compte els cetacis que a l'estiu venen a alimentar-se de la flora marina de la zona.

 

Aquesta travessia sol ser tractada com un repte no apte per nedadors amb poca experiència en aigües obertes. El temps estimat per aquest grup, prèviament, és d'unes 5 hores o 5 hores i mitja depenent de l'estat del mar. Una de les condicions de l'organització és que el grup ha de nedar compacte tota la travessia, ja que no permeten més de 25 metres de distància entre nosaltres i així ho hem estat entrenant darrerament. Ens fa molta il·lusió aforntar aquest repte acompanyats per les nostres famílies i sabent del recolzament de molts amics del Cercle que aquell dia hi tindran un pensament."


Link: http://goo.gl/XU4oGs
+
+
+
+
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat