Natació Sabadell
Natació Sabadell

NATACIÓ - ACTUALITAT

Actualitat

Escola de Natació Sabadell

MIREIA BELMONTE I FRED VERGNOUX VISITEN EL CERCLE


19 | 06 | 2018

El Cercle Sabadellès 1856 va rebre el dimarts dia 20 de juny a Fred Vergnoux, entrenador responsable de la selecció espanyola de natació, del grup d’elit del Car de Sant Cugat i entrenador de la Mireia Belmonte.

 

Fred Vergnoux va realitzar una xerrada sobre “la natació d’elit: com preparar una temporada esportiva per anar als Jocs Olímpics”.

 

Vergnoux va venir al Cercle Sabadellès 1856 acompanyat del seu equip, 7 nedadors que s’han classificat per l’europeu d’aquest estiu a Glasgow. Els nedadors professionals, entre ells la Mireia Belmonte, van realitzar un entrenament a la piscina exterior davant l’atenta supervisió de Vergnoux, així com dels socis i sòcies presents.

 

Després de l’entrenament, els alumnes de l’Escola de Natació van poder banyar-se amb els nedadors, parlar amb ells i fer-se un munt de fotografies. En acabar, els nedadors van marxar a descansar i Fred Vergnoux va realitzar la xerrada, que va tenir lloc a la Sala d’Actes del Club a les 20.00 hores.

 

L’entrenador de natació francès, professional des de fa 20 anys i que ha participat en 5 jocs olímpics, va explicar les claus per entrenar al màxim nivell a un nedador, els mètodes d’entrenament que ha anat perfeccionant durant la seva trajectòria, i algunes experiències, vivències, i moments especials que ha viscut en el món professional de la natació.


+
+
+
+
+
+
+
+
Escola de Natació Sabadell << Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat