Escola de futbol Sabadell
Escola de futbol Sabadell

FUTBOL - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

UNA JORNADA SOLIDÀRIA PER A RECORDAR


07 | 01 | 2019

Per 4t any consecutiu, el Cercle Sabadellès 1856 ha celebrat el Torneig solidari 'Esport Sense Barreres', amb la finalitat de recaptar solidaritat per a la investigació del càncer infantil per part de l’Hospital Sant Joan de Déu. Des que aquest acte solidari es va realitzar per primera vegada el 2015, s’ha convertit en una de les insígnies de la nostra entitat i un imprescindible en el calendari. Des d’aleshores, cada any, un gran nombre de nens i nenes pertanyents a diferents equips deixen els colors de banda i venen a participar al torneig.

 

La jornada ha tingut un gran èxit de participació que ha igualat les xifres de l'edició passada amb més de 140 nens i nenes que han pogut gaudir d’un dia ple de solidaritat, compromís i futbol. Des que ha sonat el xiulet dels primers partits del matí s’ha respirat un gran ambient en el que la música, l’alegria i la diversió es reflectia en el rostre de tots els infants que han participat.

 

Un cop ha acabat el torneig i, per tant, tots els partits que s'han disputat, l’acte solidari ha finalitzat amb l’entrega de premis als equips guanyadors. A més, també s’ha fet entrega de la copa 'fairplay' a aquells equips que hagin sigut exemple de respecte, esforç i companyonia, els valors que representen aquesta jornada i que comparteix amb l'Escola de Futbol del Cercle Sabadellès 1856.


+
+
+
+
+
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat