Entrenaments personals Sabadell
Entrenaments personals Sabadell

FITNESS - ENTRENAMENTS PERSONALS

Entrenaments personalsVols perdre pes? Necessites guanyar musculatura? Et falta motivació per venir a entrenar? Ets principiant i no saps per on començar? Tens una lesió i necessites assessorament?

Si vols saber què pot fer un entrenador personal per tu, contacte amb nosaltres i descobreix els beneficis d’un entrenament personalitzat. Ens adaptem a les teves necessitat i als teus horaris.

Omple el següent formulari de contacte i sol·licita un primer assessorament gratuït.

Nom: *
Cognoms:
Telèfon:
E-mail: *
Confirmar E-mail: *
Relació amb el Club *:
Dia assessorament: *
Horari assessorament: *
Objectiu entrenament: *
Missatge ** Camps obligatoris
 
Accepto el consentiment.


CONSENTIMENT INFORMAT
De conformitat amb l'establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’ informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CERCLE SABADELLÈS 1856 amb CIF G08511172 i domicili social situat en CRTA. DE BELLATERRA, KM 5,1 08205, SABADELL (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, CERCLE SABADELLÈS 1856 informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
CERCLE SABADELLÈS 1856 informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que CERCLE SABADELLÈS 1856 es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic cercle1856@cerclesabadelles.cat.
Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de CERCLE SABADELLÈS 1856, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.
Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privadesa de CERCLE SABADELLÈS 1856.
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat