Fitness Sabadell
Fitness Sabadell

FITNESS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

FINALITZA LA SEGONA EDICIÓ DEL CURS DE MEDITACIÓ GUIADA


09 | 07 | 2019

Aquest dimarts 9 de juliol, ha finalitzat la segona edició del curs de meditació guiada. Aquesta formació s'ha basat en dos mètodes: el mètode aplicat de Ioga Nidra i el mètode aplicat del Ioga Kundalini.

 

Per una banda, el mètode aplicat Yoga Nidra ha constat de 5 sessions basades en la meditació guiada amb la veu, un seguiment del cos, consciència corporal, de la respiració i visualitzacions on entres dintre de l'inconscient.

 

Per altra banda, el mètode aplicat de meditacions de Ioga Kundalini ha constat de les següents 5 sessions de les 10 totals, mitjançant 'pranayamas' (respiracions), cantant mantres i visualitzacions. En cada meditació s'ha treballat un tema com per exemple: equilibrar els chakras, aprendre a respirar i treballar els meridians i hemisferis del cervell, part masculina i part femenina del cos. En resum, equilibrar la part emocional.

 

La finalitat d'aquest curs de meditació és calmar la ment, connectar-te amb el present i amb l'inconscient, desbloquejar la part corporal, mental i emocional. Un autoconeixement de tu mateix i de l'experiència que et porta cada moment meditatiu i del procés posteriorment a les sessions i com apliques a la teva vida quotidiana el que has après i com et serveixen per conviure millor amb les situacions de la vida.


Últimes notícies i articles d'interès Sabadell
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat