Error, titwebx

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i tècniques, tractant dades necessàries per a l'elaboració de perfils basats en els teus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències des de 'Configuració de cookies'.
Configuració de cookies
Consell del mes Sabadell
Consell del mes Sabadell

SALUT - CONSELL DEL MES

Consell del mes

DIA MUNDIAL DE L'ALIMENTACIÓ


16 | 10 | 2017

Aquest dilluns 16 d'octubre se celebra el Dia Mundial de l'Alimentació. Aquesta data serveix per recordar el naixement de l'ONU per a l'Alimentació i l'Agricultura. Més de 150 països de tot el món organitzen esdeveniments durant aquest dia per córrer la veu de com n'és d'important que tothom s'uneixi a la lluita contra la gana i que ens assegurem que tothom tingui suficients aliments per portar una vida activa i saludable.

 

El Cercle durant els últims anys ha participat amb el Recapte d'Aliments en èpoques de nadal i està activament solidaritzat amb l'alimentació saludable en tots els àmbits i per a totes les edats. És per aquest motiu que aprofitem aquesta data per recomanar-vos també algunes receptes pròpies de la tardor i animar-vos també a solidaritzar-vos amb tota la gent que, pel motiu que sigui, manca d'una alimentació mínima per viure.

 

DUES RECEPTES RÀPIDES I DE TARDOR

 

CREMA DE CARBASSA

 

Ingredients

  • 1 kg de carbassa
  • 1 patata
  • 1 ceba
  • 400ml de llet de coco
  • 700ml d'aigua
  • 1 culleradeta de curri
  • 1 tros de gingebre cru
  • Mitja culleradeta de cúrcuma en pols
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 1 litre d'aigua mineral
  • Sal sense refinar i pebre

 

Preparació

  1. Ofegar en oli d'oliva verge la ceba tallada a tires.
  2. Trossejar la patata i afegir-la a la cassola quan la ceba estigui transparent.
  3. Afegir el gingebre i la carbassa pelada, trossejada juntament amb el curri i la cúrcuma en pols.
  4. Cobrir amb 1 litre d'aigua mineral i deixar-ho coure fins que les verdures estiguin cuites.
  5. En cas necessari treure una mica de brou de cocció i afegir la llet de coco, batre el conjunt, en casos de voler una textura més clareta afegir més brou a la barreja.
  6. Salpebrar al gust i servir.

 

CASTANYES AL FOC

 

Preparació prèvia: Humitejar les castanyes amb una mica d'aigua, fer-los un tall en l'escorça.

 

Mètodes de rostir les castanyes

  1. A la paella:
    És necessària la paella que té forats a la base. Per aquest mètode es necessita flama viva que pot ser del propi fogó o de foc de llenya. Es col·loquen les castanyes i es van remenant per coure-les per tots els costats.
  2. Al forn:
    Preescalfar el forn a uns 200ºC, col·locar les castanyes en una safata de forn i introduir-les al forn durant 15 minuts.
  3. Al microones:
    Posar les castanyes en un plat, poca quantitat. Posar al microones a la màxima potència durant 2-3 minuts, en cas que quedin dures afegir un altre minut més a la cocció.

+
+
<< Tornar




Patrocinadors Oficials



Segueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell


Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Política de xarxes socials . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat