CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

TROBADA DE REACTIVACIÓ DEL TENNIS CATALÀ


24 | 04 | 2020

Aquest dimecres 22 d’abril s'ha realitzat una trobada telemàtica entre la Federació Catalana de Tennis (FCT), la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya, els representants territorials de la SGEAF i els representants de 70 clubs esportius de tennis catalans per analitzar conjuntament la situació del tennis català, així com les diferents estratègies, mesures econòmiques i fiscals per reprendre l’activitat arran de la crisi de la Covid-19.


A la reunió ha assistit el president Jordi Tamayo de la FCT; el secretari general Gerard Figueras de la SGEAF, els representants territorials de la SGEAF (Joan Segura, Joan Plana, Cinta Espuny, Pep Pujols i Pere Vilà); i el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig. Per part del Cercle Sabadellès 1856, ha participat el president, el Jordi Andreu, juntament amb la gerent, l'Elisenda Pascual.


La reunió ha tingut com a objectiu presentar el Pla de Reactivació del Tennis Català, elaborat per la Federació aquestes darreres setmanes. Un recull de mesures estratègiques i de desconfinament davant de la crisi de la Covid-19, amb inquietuds i propostes transmeses pel conjunt de clubs i les institucions esportives de Catalunya.


Tanmateix, des del Cercle Sabadellès 1856, s’està participant en totes les reunions organitzades amb el G-12, una agrupació de presidents i gerents dels clubs més emblemátics del territori català, per tal de treballar propostes unificades i diferenciades per l’esport del tennis. Una de les preocupacions principals és la fase de desconfinament, ja que el tennis presenta certes característiques (esport a l’aire lliure, es juga en un espai de 600m² i amb gran distància entre els jugadors/es) que faciliten que pugui tornar a la normalitat abans que altres esports de contacte.


Link: http://fctennis.cat/reunio-entre-el-tennis-catala-i-la-sgeaf/
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat