CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

NOVETATS SOBRE EL TANCAMENT DELS CENTRES I EQUIPAMENTS ESPORTIUS


03 | 11 | 2020

El sector esportiu va presentar el 2 de novembre un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per demanar la suspensió cautelar de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per les quals s'aturava tota la competició esportiva i es tancaven les instal·lacions dels centres esportius.

 

Aquest recurs va ser liderat per la UFEC, el COPLEFC, l'INDESCAT i algunes federacions catalanes. En el document es fa èmfasi que les noves restriccions es consideren desproporcionades, arbitràries i manifestament contràries al Decret Llei 27/2020 en què busca emparar-se la resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre.

 

Tanmateix, la Federació Catalana de Tennis (FCT) ha impulsat un manifest en contra d'aquestes noves restriccions i on el Cercle Sabadellès 1856 si s'ha sumat a través de la firma d'aquest document on es demana que es reconsiderin les mesures establertes amb l'objectiu de permetre la pràctica reglada de l'esport.

 

Finalment, la Federació Catalana de Pàdel s'ha unit també, mitjançant una carta a la UFEC, al recurs presentat al TSJC juntament amb la Federació Catalana de Futbol i la Federació Catalana de Natació, entre d'altres.


Llegir el recurs presentat pel sector esportiu
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat