CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Cercle Sabadellès

NOVETATS ESPORTIVES DE LA TEMPORADA 2018-2019


03 | 08 | 2018

Aprofitem l'estiu per presentar-vos les novetats esportives de cara a la propera temporada 2018-2019. Destaquem que el setembre torna a més força que mai amb un munt d'activitats esportives.

 

 

CAMPIONATS FESTA MAJOR

El Club organitza una edició més els tradicionals Campionats de pàdel i de tennis de Festa Major. EL 2017, el torneig de tennis va tenir un total de 50 inscrits, 13 més que l'any 2016. Mentre que en el cas del pàdel hi van participar un total de 30 parelles, 26 de masculines i 4 de femenines.

 

Les inscripcions pels campionats d'aquest setembre ja estan obertes a la Recepció del Club.

 

 

CAMPIONATS SOCIALS DE TENNIS I PÀDEL

Un any més, el Club organitza els ja coneguts Campionats Socials de Tennis i Pàdel previs a les lligues socials dels mateixos esports. Ja està disponible tota la informació sobre aquests tornejos al web i a la Recepció del Club.

 

 

 

10 HORES DE TENNIS I PÀDEL

Al setembre d'enguany, tornen les 10 hores de tennis i pàdel. Fa un parell d'anys es van dur a terme només en el cas del tennis i van gaudir d'un gran èxit de participació per part de tots els socis i sòcies del Cercle. Aquest any esperem veure-us novament a tots el proper dissabte 29 de setembre!

 

Pels més menuts de la casa hi haurà les 4 hores de tennis i moltes activitats per als acompanyants que vulguin gaudir de la jornada al Club.

 

 

ENTRENAMENTS D'EQUIPS DE PÀDEL

Aquesta temporada 2018-2019 s'incorporen novament els entrenaments dels equips de pàdel del Cercle Sabadellès 1856 per a tots aquells jugadors i jugadores que competeixen a les lligues que organitza la Federació Catalana de Pàdel com són la Lliga Catalana i els Interclubs Femenins. Tanmateix, la Lliga Set Ball de pàdel també podrà participar en aquests entrenaments organitzats per l'Escola de Pàdel del Club.

 

Si jugues a un equip representant al Cercle Sabadellès 1856, ja pots consultar i inscriure't a aquests entrenaments. Trobaràs tota la informació AQUÍ.

 

 

EL FUTBOL 11 ENTRENARÀ A LA BÒBILA

Per aquesta nova temporada, l'Escola de Futbol realitzarà alguns entrenaments dels equips de futbol 11 a les instal·lacions dels Camps Municipals La Bòbila i Pinetons, a Cerdanyola del Vallès. Tanmateix, els entrenaments en aquests camps s'alternaran amb els entrenaments habituals que es realitzen a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856.

 

 

 


+
+
+
+
+
Cercle Sabadellès << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia