CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

NOVES RESTRICCIONS PER LA PRÀCTICA ESPORTIVA


05 | 01 | 2021

La Generalitat de Catalunya ha publicat la Resolució SLT/1/2021 al DOGC on, a partir d'aquest dijous 7 de gener, es suspèn tota l'activitat interior a gimnasos, equipaments i centres esportius.

 

Només es podrà realitzar activitats esportives a l'aire lliure i a les piscines interiors amb aforament limitat fins el 7 de febrer de 2021.

 

 

SOBRE L'ÚS DELS VESTIDORS

 

En el cas de l'ús dels vestidors, recordem que només estan habilitats els vestidors de visitants per poder accedir a la piscina interior. Cal venir vestit de casa i, un cop es finalitzi l'activitat a la piscina, podran usar-se per canviar-se. Els vestidors habituals romandran tancats i només es podrà accedir en cas que s'hagi d'agafar alguna cosa de l'armariet personal.

 

 

 

ACTIVITATS DIRIGIDES

 

  • Hi ha més de 35 sessions setmanals a l'aire lliure com cardiofit, dance, fitwork, core, ciclo, aquagym, HIIT i pump.
  • Consulteu als horaris els diferents espais on es realitzarà cada sessió.
  • En cas d'inclemències meteorològiques com pluja o forts vents, les sessions quedaran suspeses.
  • Cal fer reserva prèvia a través de l'aplicació 'Mi Club Online' i portar signat el document de 'Compromís de Responsabilitat' abans de la classe.

 

 

COMPETICIONS ESPORTIVES

 

Segueix en vigor l’ajornament de totes les competicions esportives i socials previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquestes mesures. Només queden exemptes les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, que s’han de celebrar sense públic.

 

En el cas dels jugadors i jugadores que hagin de disputar tornejos estatals com Campionats d'Espanya per equips, podran venir a entrenar al Club sense la restricció del confinament municipal decretat per aquests dies. Per poder acreditar aquesta condició, cal omplir el certificat de la Federació Catalana de Tennis.

 

 

CONTROL D'ACCÉS

 

  • Queda totalment prohibit l'accés a les instal·lacions a convidats i no socis, a excepció de l'ús del Restaurant del Cercle i/o de les Escoles Esportives.
  • En cap cas es pot romandre a les instal·lacions per veure les classes o els entrenaments de les Escoles Esportives durant l'activitat o un cop finalitzada aquesta.
  • Només es podrà accedir a les instal·lacions si es porta la polsera de proximitat o el carnet d'accés a l'aparcament. Recordem que la Generalitat de Catalunya obliga a dur un control dels accessos a les diferents instal·lacions.

 

 

COMPROMÍS DE RESPONSABILITAT

 

Recordem a tots els alumnes de les Escoles Esportives que és obligatori portar signat el document de 'Compromís de Responsabilitat' abans de la classe de forma setmanal.

 

En el cas de l'Escola de Futbol, la signatura d'aquest document es realitza a través del Portal del Federat de la FCF.

 

ESCOLES ESPORTIVES


Les Escoles Esportives del Cercle seguiran amb els entrenaments i classes habituals durant aquest període, a excepció de l'Escola de Dansa i de l'Entrenament Funcional Juvenil.

 

 

RESTAURACIÓ DEL CLUB

 

No hi ha modificacions relatives al servei del Restaurant del Cercle i del bar del Racó del Soci. Seguiran oberts en horari de 07.30 a 09.30 (només el bar) i de 13.00 a 15.30 (restaurant i bar).

 

Dins d'aquest horari, les terrasses de bars i restaurants es mantenen obertes i l'aforament a l'interior dels locals es limita al 30%. Els clients han de portar mascareta en tot moment i només se la poden treure per menjar o beure, no durant tota l'estona.


+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat