CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

NOVES MESURES DE SEGURETAT DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL


16 | 10 | 2020

Arran de la publicació al DOGC de la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, des del Cercle Sabadellès 1856, adoptem noves mesures per prevenir la seguretat dels diferents socis i sòcies, així com dels treballadors i treballadores de la nostra entitat. Aquestes noves mesures que tindran una validesa mínima de 15 dies prorrogables.

 

Per aquest motiu, sempre seguint els plans treballats en l’àmbit del PROCICAT, hem hagut d'adaptar algunes de les mesures preventives existents per tal d'incorporar aquestes noves restriccions.

 

 

TANCAMENT DEL RESTAURANT I DEL BAR DEL RACÓ

 

A partir d'aquest divendres 16 d'octubre ha entrat en vigor la nova resolució publicada al DOGC sobre el tancament de bars i restaurants on se suspenen les activitats de restauració, en tot tipus de locals i establiments. Aquestes limitacions al sector de la restauració seran pels propers 15 dies previsiblement.

 

 

NOVES MESURES PREVENTIVES

 

Interacció i distància |

S'adopten mesures per evitar la coincidència massiva de persones, tant socis i sòcies, com treballadors o usuaris. L'aforament a la Recepció del Club serà de màxim 3 usuaris o usuàries a l'hora de ser atesos o en espera de ser atesos, limitant també l'accés a un torn d'entrada i un torn de sortida per garantir el perímetre de distància dels treballadors i treballadores de la recepció del Club.

 

Distància social |

A la sala 1 d'Activitats Dirigides, a la sala de cycling i a la terrassa de la piscina exterior, s'ha implementat uns marcadors al terra per garantir la distància entre els diferents socis i sòcies que realitzen qualsevol activitat en aquests espais.

 

Càmeres de seguretat |

S'ha instal·lat noves càmeres de videovigilància a l'aparcament d'accés al Restaurant i als camps de futbol per tal de millorar la seguretat dels diferents vehicles, així com tenir un control més precís dels diferents usuaris i usuàries que accedeixen a les instal·lacions.

 

Control de l'aforament |

S'ha instal·lat un comptador de l'aforament total d'usuaris i usuàries que accedeixen pels torns per tal de controlar els espais interiors del Club.

 

 

COMPROMÍS DE RESPONSABILITAT

 

Segueix vigent que, abans de fer qualsevol activitat esportiva al Club, s'ha de signar i entregar el document de Compromís de Responsabilitat a la Recepció del Club o als tècnics de les Escoles Esportives. El podeu descarregar a l'Accés Socis del web o trobar-lo imprès a la recepció.

 

 

AFORAMENT

 

Es mantenen els aforaments establerts fins al moment, ja que en cap cas es supera el 50% de l'aforament permès per a cada instal·lació.

 

Edifici de Recepció

L'aforament està limitat a 200 persones.

 

Piscina interior

La piscina interior està oberta amb un aforament màxim de 10 usuaris cada hora, més les activitats de l'Escola de Natació i les Activitats Dirigides.

 

Espai Salut

En aquesta resolució s'elimina l'oferta de serveis que impliquin un contacte personal proper, llevat que sigui un servei essencial, sanitari o sociosanitari. Per tant, només es podrà oferir els serveis de fisioteràpia i de nutrició mentre estiguin actives aquestes restriccions.

 

Sala de Fitness

La sala de fitness està oberta amb un aforament màxim de 10 persones cada hora, més el tècnic de sala i un màxim de 2 entrenaments personals.

 

Activitats Dirigides

L'aforament varia en funció de la sessió. Consulta les ubicacions i l'aforament de les diferents sessions als panells informatius de les diferents sales.

 

Cycling

L'aforament oscil·la entre 11 i 20 persones per sessió més el tècnic. Consulta les ubicacions i l'aforament de les diferents sessions al panell informatiu de la sala de cycling.


+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat