CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

MANTENIM LES MESURES DEL TRAM 1 AMB ALGUNA FLEXIBILITZACIÓ


14 | 12 | 2020

A continuació, trobaràs les prinicipals indicacions que cal tenir en compte per aquest primer tram:

 

HORARIS DEL CLUB

 

Els horaris del Club durant les properes setmanes seran:

  • De dilluns a divendres en horari de 07.00 a 21.15 hores.
  • Caps de setmana i festius en horari de 08.00 a 21.15 hores.

 

Demanem si us plau que respecteu aquesta hora de tancament per dur a terme aquesta limitació horària correctament.

 

 

INSTAL·LACIONS OBERTES

 

Estaran obertes les següents instal·lacions: pistes de tennis, pistes de pàdel, sala de fitness, sales d'activitats dirigides, camps de futbol, pista poliesportiva, recinte de la piscina exterior, piscina interior, terrasses i esquaix.

Estaran tancades les següents instal·lacions: sala de jocs, sala d’estudi, jacuzzi, bany turc, saunes finlandeses, vestidors i sala de televisió.

 

 

AFORAMENTS I CONTROL D'ACCÉS

 

Els aforaments s'estableixen en un 50% en les activitats esportives a l'aire lliure i un 30% en els espais tancats. La pràctica esportiva no federada ha de ser en grups de màxim 6 persones.

 

Recordem que el control d'accés a les instal·lacions és obligatori mitjançant l'ús de la polsera de proximitat del Club. Tanmateix, cal portar signat el document de 'Compromís de Responsabilitat 'cada vegada que es realitzi una activitat.

 

Per fer ús de qualsevol activitat, cal fer la reserva prèvia a través de l'aplicació mòbil o del portal 'Mi Club Online’. Si no es fa la reserva i no s'entrega el document de compromís de responsabilitat, no es podrà accedir al Club per fer activitats, excepte les Escoles Esportives. Un cop finalitzi l’activitat, no es podrà romandre a les instal·lacions del Club.

 

 

ÚS DE VESTIDORS

 

Cal venir vestit de casa, ja que queda totalment prohibit fer ús dels vestidors a excepció d'aquells usuaris i usuàries que facin ús de la piscina interior (vestidors visitants).

 

Per tal d'accedir a la piscina interior, s'haurà d'entrar pels vestidors ubicats al costat d'aquesta instal·lació.

 

Només es podrà accedir una vegada als vestidors per recollir material de l'armariet personal en cas de disposar-ne.

 

 

CONFINAMENT COMARCAL

 

Es manté el confinament perimetral a tot Catalunya i en cada comarca el cap de setmana, de les 6 el matí de divendres a les 6 del matí de dilluns.

 

 

ACTIVITATS DIRIGIDES

 

S'haurà de respectar els aforaments i protocols de seguretat de les diferents classes establerts a partir d'aquestes noves restriccions. En aquest sentit, s'incrementarà la freqüència de la neteja i desinfecció de les sales tant d'Activitats Dirigides com de la sala de fitness per garantir la seguretat de tots els usuaris i usuàries de la nostra entitat.

 

Aforaments per a cada ubicació:

  • Sala 1: màxim de 7 persones
  • Sala ciclo: màxim d'11 persones
  • Sala d'Actes: màxim de 14 persones
  • Piscina interior (aquagym): màxim de 8 persones
  • Sessions exteriors ciclo: màxim de 20 persones
  • Altres sessions exteriors: màxim de 18 persones
  • Sala de Fitness: màxim de 10 persones

 

*En cas d'inclemències meteorològiques, les activitats exteriors es realitzaran a l'interior amb la corresponent reducció de l'aforament que anirà per ordre d'inscripció a la sessió.

 

 

SERVEIS DE RESTAURACIÓ

 

Tant el bar del Racó del Soci com el Restaurant del Cercle tornen a oferir els seus serveis de restauració a partir d'aquest dilluns 23 de novembre complint les noves mesures de prevenció com la distància mínima de 2 metres entre taules i amb 4 comensals per taula excepte de grups bombolla.

 

També es limita l'aforament interior a un 30%, ja que ambdós espais disposen de la ventilació natural per complir amb la normativa sanitària. En el cas del bar del Racó del Soci disposarà d’un aforament màxim de 23 persones a l’interior.

 

 

ESPAI SALUT

 

Des del 23 de novembre, l'Espai Salut torna a oferir els seus serveis de fisioteràpia, nutrició i dietètica, acupuntura i medicina esportiva, entre d'altres.

 

 

COMPETICIONS ESPORTIVES

 

Es manté l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquest primer tram, amb la previsió que aquestes es puguin reprendre a partir del quart tram, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, que s’han de celebrar sense públic. Per tant, durant el primer tram, també queden suspeses les competicions socials internes.


+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat