CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

EL CERCLE SABADELLÈS 1856 SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L'ACEDE


08 | 02 | 2020

El secretari general de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE), Paco Camarasa, ha visitat el dijous 6 de febrer les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 per signar un conveni de col·laboració amb el nostre Club.


Aquest acord s’ha signat pel Sr. Jordi Andreu, President de la nostra entitat, gràcies a la vinculació d’en Josep Lluis Llusia, Vicepresident Econòmic de la Junta Directiva del Cercle Sabadellès 1856, com a membre del Grup d’Assessors d’ACEDE. Aquesta proposta neix amb la voluntat d’oferir nous serveis als directius/ves i empresaris/es del Cercle, entre els quals s’inclouran jornades, actes i tot tipus d’activitats vinculades amb el vessant més esportiu. D’aquesta manera es busca desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de promoció i millora de l’esperit emprenedor.


Amb aquest acord de col·laboració, el proper 22 de maig es durà a terme una jornada empresarial a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 dirigida a emprenedors/es, directius/ves i empresaris/es on els assessors d’ACEDE els explicaran com esdevenir un empresari o empresària d’èxit.   

 

Estem convençuts que aquesta col·laboració serà enriquidora per ambdues parts i pels nostres socis i sòcies.

 

SOBRE ACEDE

 

L’ACEDE (Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris) és una plataforma catalana de participació, que agrupa empresaris i empresàries de diferents sectors així com agents socials, creada per col·laborar de forma eficient. I ho fa des de la proximitat, preocupant-se pels problemes sectorials i locals de les pimes catalanes. A més de la seu de Barcelona, compta actualment amb delegacions al Maresme, Baix Llobregat, Tarragona, Lleida i Girona.


+
+
+
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat