CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

EL CERCLE I MULLOR HAN SIGNAT UN ACORD DE COL·LABORACIÓ I PATROCINI


21 | 11 | 2019

El Cercle Sabadellès 1856 i Mullor Facility Services han arribat a un acord de patrocini que inclou diferents activacions del calendari socioesportiu del Club així com la presència de la marca a les instal·lacions.

 

Aquest acord ha arribat després d’anys de fidelitat amb la nostra entitat en els serveis de neteja de les instal·lacions, que inclouen tots els espais i disciplines que fan d’aquest servei ofert per Mullor un dels més tècnics i exigents del Club.

 

Ambdues entitats han plantejat com a objectiu singular d'aquest acord, desenvolupar un programa d'inserció sociolaboral per personal que s'integri a les tasques diàries del Cercle Sabadellès 1856. Per a concretar i convertir aquesta fita en una realitat durant el 2020, es treballarà conjuntament des d'ambdues entitats.

 

 

SOBRE MULLOR FACILITY SERVICES

 

Mullor, empresa catalana amb més de 75 anys d’experiència, fa de la seva vocació de servei la solució fàcil de qualsevol necessitat i servei com neteja d'instal·lacions, serveis tècnics, restauració, higiene tècnica, 'outsourcing' i altres serveis especialitzats.

 

L’empresa és una de les primeres en aconseguir les certificacions ISO en el seu àmbit d'activitat, obtenint les certificacions ISO 9001, 14001 i 22000. Tanmateix, té una forta responsabilitat social corporativa amb ajudes a fundacions i projectes com la Oncolliga, Casal dels Infants, Fundació Ana Bella, Fundació Salut i Persona, Formació i Treball, així com altres projectes que busquen la integració en el món laboral des d'un vessant social.

 

Mullor és una empresa amb més de 1.000 clients i 3.000 professionals que dona cobertura a empreses de tot l'Estat espanyol, en especial a Catalunya i Barcelona. Amb aquest acord, referma un com més el seu compromís amb entitats diverses del Vallès. És una empresa compromesa amb la formació continuada dels seus professionals i amb el seguiment proper dels seus treballadors amb l’empresa o client.

 

A més a més, Mullor té un elevat grau d'involucració amb l'esport inclusiu com ho demostra el seu compromís patrocinant entitats esportives com el Club Barna Màgics de bàsquet.

 


+
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat