CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

EL CERCLE CONTINUA ACTIU


30 | 04 | 2020

Des del Cercle Sabadellès 1856 continuem en actiu i amb moltes ganes de tornar a obrir les nostres instal·lacions per a tots vosaltres.

 

Aquests darrers dies, els mitjans de comunicació de la nostra ciutat, Ràdio Sabadell i Diari de Sabadell, posen èmfasi a la trobada que es va dur a terme la darrera setmana per tractar el tennis com un dels primers esports a posar-se en pràctica un cop comenci la desescalada del confinament i el retorn progressiu a una nova normalitat.

 

Esperem, tal com afirmen, poder tornar aviat a una nova normalitat. I, tot i les múltiples activitats que els nostres socis i sòcies estan realitzant des de casa per combatre el confinament, molts d'ells ja ens afirmen les ganes de tornar a fer esport al Cercle. Així ho ha explicat el president Jordi Andreu al Diari de Sabadell on ha afirmat que "no és senzill en cap cas una situació com aquesta (...)" tant per les famílies com pels clubs esportius on "el coronavirus ha generat una situació molt complicada per a les entitats esportives".

 

Tanmateix, aquesta setmana l'Elisenda Pascual, gerent de l'entitat, ha explicat a Ràdio Sabadell que ja s'han començat a traçar les mesures i els protocols de seguretat de cara a la pròxima obertura de les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856. Entre elles, ja s'han buscat alternatives a l'entrada per empremta dactilar. Tal com ha comentat en aquest mitjà de comunicació, "ens hem de reeducar a nivell esportiu i social. La gent haurà de respectar les normes i els protocols que s'hagin d'imposar per reduir el risc".

 

 

Més informació:


+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat