CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

EL CERCLE ARRIBA A UN ACORD DE PATROCINI AMB PUNTRONIC


18 | 11 | 2019

El Cercle Sabadellès 1856 i Puntronic, empresa que ven de forma online diferents dispositius electrònics com productes de so i d'imatge, petits i grans electrodomèstics, aparells de climatització, dispositius i accessoris d'informàtica, productes de fotografia i vídeo, aparells de telefonia, GPS i oci, han signat un acord de patrocini pel 2020 aquest dilluns 18 de novembre.

 

Aquest acord inclou la presència de la marca a les instal·lacions, en especial a les pistes de pàdel i tennis, on està previst que es disputi durant l’abril un torneig per als socis i sòcies de l'entitat. Un dels actius més importants d'aquesta competició serà els atractius premis, no només pels guanyadors, sinó també per a tots els participants que disputin la prova.

 

Puntronic electrònica online també obsequiarà amb els seus productes i serveis en altres activitats socioesportives del calendari anual que realitza el Club de forma habitual. Entre aquests, hi ha activitats consolidades que ja són una tradició com la Diada del Soci a finals de maig o la festa de les Escoles Esportives al juny.

 

 

SOBRE PUNTRONIC, EMPRESA DE VENDA ONLINE

 

L'empresa que pertany al Grup Candelsa SA, té més de 45 anys d’experiència i ofereix a més a més de grans productes al millor preu, un servei de qualitat amb assessorament personalitzat abans i després de la compra.

 

Puntronic aposta per una entitat centenària i un model de Club amb grans valors que fomenta l’esport, la família i el caràcter formatiu de totes les seves escoles amb més de 700 alumnes.

 

Ángel Castro, director general de Candelsa SA, comenta: “És un plaer col·laborar amb una entitat esportiva de gran rellevància històrica de la localitat de Sabadell, essent el nostre propòsit oferir grans avantatges i activitats esportives mitjançant el nostre ecommerce de venda online Puntronic, on es pot trobar un gran catàleg d’electrodomèstics amb condicions preferents per a tots els socis i sòcies del Cercle. Els convidem a què ens visitin al nostre web puntronic.com i, com a socis del Cercle Sabadellès 1856, només per la seva visita tindran un regal de benvinguda. Confiem en què aquesta col·laboració serà de llarga durada."

 

 

EL CERCLE SOBRE L'ACORD

 

Santi Pi, vicepresident de la Junta Directiva del Cercle Sabadellès 1856, detalla: “Aquest acord és més que un patrocini amb un grup important d'empreses del sector tecnològic, creiem que per als nostres socis i sòcies serà interessant i farà les activitats del Club molt més atractives i, d'aquesta manera, esperem augmentar encara més la participació en totes elles.”

 

 


+
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat