CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Cercle Sabadellès

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA


08 | 03 | 2018

El Dia Internacional de la Dona és una data que, actualment, es celebra en molts països del món. Quan les dones de tots els països i continents s'uneixen per reivindicar igualtat en l’àmbit laboral.

 

El Dia Internacional de la Dona va sorgir al final del segle XIX, que va ser, al món de la industrialització, un període d'expansió i turbulència, creixement fulgurant de la població i ideologies radicals que van perjudicar a totes les dones dels països industrialitzats.

 

L'AJUNTAMENT DE SABADELL ES SUMA A LA VAGA FEMINISTA

 

Aquest any el Dia de la Dona es celebra mitjançant una manifestació que pretén reivindicar els drets de les dones, plantar cara a l’ordre patriarcal i defensar la igualtat social, política, econòmica i jurídica respecte a l’home. Aquesta acció s’uneix a la lluita global del feminisme i convida a plantejar la situació actual.

 

L’organització Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI de Sabadell ha fet una crida a la població sabadellenca per participar a la manifestació a la Pl. Sant Roc a les 12.00. L’objectiu principal d’aquesta vaga és fer veure a la societat que si les dones paren, el món també. D’aquesta manera es vol demostrar que les dones són transcendentals com a treballadores.


Programa Activitats Ajuntament Sabadell Dia Internacional de la Dona 2018
+
Cercle Sabadellès << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia