CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Cercle Sabadellès

COMENÇA LA PREPARACIÓ PER LA FESTA DE L´ESPORT 2019


28 | 01 | 2019

Sabadell, un any més es reivindica com a ciutat esportiva amb la 66a edició de la Festa de l’Esport. Enguany, la festivitat es celebrarà del 27 de maig al 2 de juny i comptarà amb diferents exhibicions, competicions, laboratori d’idees i fires d’activitats esportives.

 

El Cercle Sabadellès 1856, com a entitat esportiva més antiga de Sabadell, participarà en les activitats durant la setmana, a fi de promoure l’esport juntament amb les altres entitats esportives sabadellenques.

 

La capital del Vallès Occidental manté el seu calendari intens i variat per seguir mostrant que és una regió amb una gran tradició i cultura lligada a l’esport. Sabadell és origen de grans entitats, esdeveniments i atletes que li han valgut el reconeixement de ciutat esportiva entre les poblacions catalanes.

 

 

EL CERCLE SABADELLÈS 1856, CANDIDAT A MILLOR ENTITAT ESPORTIVA

 

El Cercle Sabadellès 1856 és un dels aspirants a ser premiat com a millor entitat esportiva del 2018. Enguany i com és tradició, la Festa de l’Esport comptarà amb el lliurament de premis al reconeixement de trajectòries esportives d’entitats i esportistes.

 

L’encarregat de valorar l’entitat i els esportistes del 2018 serà un jurat compost per 25 membres escollits per la Regidora d’Esports, la Sra. Marisol Martínez. El tribunal, per elegir els guanyadors, tindrà en compte els mèrits esportius durant el 2018.


+
+
Cercle Sabadellès << Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia