CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

ATURADA TEMPORAL DE LA COMPETICIÓ


16 | 10 | 2020

Aquest divendres s'ha publicat al DOGC la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, on es tracta diverses mesures per prevenir nous contagis de la Covid-19 en diversos àmbits. Entre ells, hi ha algunes restriccions que afecten a la pràctica i competició esportiva i que entren en vigor des d'aquest cap de setmana.

 

La Secretaria General de l'Esport de Catalunya va avançar a través d'un comunicat aquest dimecres les mesures que afectarien als clubs esportius on es destaca que:

  • Queden ajornades les competicions esportives a Catalunya durant els propers 15 dies (del 16 al 30 d'octubre), a excepció de les que són de caràcter estatal, internacional i professional.
  • Es pot seguir realitzant la pràctica d’entrenaments i classes.
  • Les instal·lacions i els equipaments esportius continuaran obrint amb un aforament del 50%.

 

Recordem que aquestes mesures es podrien prorrogar en els propers dies, si el PROCICAT ho estima per tal de prevenir la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya.

 


 

COMPETICIONS SOCIALS I ESPORTIVES DELS PROPERS DIES

 

Les Lligues Socials de Tennis i de Pàdel, així com els Campionats Socials, s'ajornen a una nova data pendent de confirmar un cop s'acabin les noves restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya.

 

En aquest mateix sentit, la Lliga Nocturna de Futbol també es veurà afectada per aquestes restriccions i, previsiblement, tornarà a estar en funcionament a partir del 2 de novembre (depenent del que decretin novament les autoritats governamentals i sanitàries).

 

Finalment, el Circuit Open Head de Pàdel organitzat per la FCdP queda ajornat a una nova data pendent de confirmació.

 


 

Comunicat de la FCT

 

Amb les mesures adoptades, queda suspesa la competició esportiva no professional d’àmbit català durant un període de 15 dies. Aquesta mesura afecta al calendari de competicions de la FCT, però no afecta a les competicions d’àmbit nacional ni internacionals (proves dels circuits ATP, WTA o ITF).

 

L’activitat lúdica, social i entrenaments es poden continuar celebrant sense cap altra limitació que l’aforament de les instal·lacions.

 

[Clica aquí per llegir el comunicat]

 

 

Comunicat de la FCF

 

Les competicions d’àmbit federat no professional, d’esport territorial i base s'aturaran durant quinze dies a partir d'aquest cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, atenent al criteri principal de reduir la mobilitat entre poblacions i regions davant del creixement d’infeccions per la Covid-19.

 

Aquestes mesures no afectarien l’esport professional, ni les competicions d’àmbit estatal o internacional. Tanmateix, els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts.

 

[Clica aquí per llegir el comunicat]

 

 

Comunicat de la FCdP

 

D’acord amb la resolució del PROCICAT i el comunicat emès per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, la FCdP comunica l’ajornament de tota la competició federada d’àmbit català a partir d'aquest divendres 16 d’octubre (divendres inclòs) i durant un període de 15 dies.

 

Des de la Federació, s'informarà de la represa de la competició quan les autoritats governamentals i sanitàries ho autoritzin.

 

[Clica aquí per llegir el comunicat]


Link: https://esport.gencat.cat/ca/detalls/noticia/nota-ajornament-competicions
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat