CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

ARTICLE SOBRE LA SUPERVIVÈNCIA DELS CLUBS AL DIARI DE SABADELL


05 | 11 | 2020

El dijous 5 de novembre, el Diari de Sabadell va escriure un article sobre la situació actual dels clubs esportius sabadellencs. El mitjà de comunicació va fer èmfasi en què les noves mesures contra la Covid-19 han dibuixat un futur encara més incert per a les entitats esportives de la ciutat.

 

Els clubs esportius sabadellencs referents en diversos esports com la natació, el waterpolo, el tennis, el futbol i l’handbol, es veuen afectats pel tancament de les seves instal·lacions. En aquest sentit, Sabadell perd un dels motors econòmics de la ciutat.

 

Fa un mesos, es presentava el projecte del Clúster de l’Esport en què es pretenia convertir Sabadell en capital de l’esport europeu. Però aquest projecte de potenciació s'ha convertit en un altre repte: el de garantir la supervivència de tots els clubs.

 

Com explicava l'Elisenda Pascual, gerent administrativa de la nostra entitat, "l’arribada de la pandèmia va coincidir amb l’estrena de la nova gespa dels camps de futbol del Cercle Sabadellès 1856, una inversió que des del punt econòmic encara no s’ha pogut recuperar: “Les lligues i les escoles estan aturades. I des del punt de vista social, amb prou feines s’ha pogut gaudir”.

 

Pascual també apuntava que "respecte a la massa social, l’entitat ha vist com l’opció de la baixa temporal –temps limitat– s’ha doblat, passant d’un 3% al 6,40%. Ara com ara, si bé és cert que mensualment el Cercle adapta els pressupostos davant la situació d’incertesa –per cada 15 dies de tancament, hi ha un fre d’un 5% als ingressos–, es preveu que una de les fonts més importants, com és la de les escoles esportives, sigui un 34% inferior."

 

La gerent del nostre Club també va destacar que "sobre el futur, aquest escenari serà sostenible si no s’allarga més enllà de 4-5 mesos, si és així, s’entrarà en un “escenari incert”. De moment, però, de cara a l’any vinent el club manté la clara aposta per les energies renovables, instal·lant il·luminació led a tot l’enllumenat del club, així com poder engegar al 100% el networking entre associats de l’entitat."


Llegeix l´article del Diari de Sabadell
+
<< Tornar
Patrocinadors OficialsSegueix-nos
facebookyoutubelinkedininstagraminstagramFlickR
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia
rfet.es fctennis.cat fcpadel.cat padelfederacion.es enjoc.com fcf.cat