TENNIS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

STAND DEL TORNEIG ´CONDE DE GODÓ´


06 | 04 | 2017

Aquest dissabte, 8 d’abril, de 10.00 a 18.00 hores podeu venir a visitar al Cercle l'estand del Banc Sabadell en motiu del seu 10è any com a patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell – 65è Trofeu Conde de Godó, on s’oferirà la possibilitat de formar part d’un mosaic únic amb Rafa Nadal.

A l’estand podreu fer-vos una foto per formar part del mosaic solidari de Rafa Nadal. Per cada fotografia, Banc Sabadell donarà 1€ a la causa solidaria que escullis de les seleccionades per Banc Sabadell i La Vanguardia. A més, entrareu automàticament en el sorteig de diferents premis exclusius del Barcelona Open Banc Sabadell – 65è Trofeu Comte de Godó: entrades dobles que inclouen accés al Village, viure una experiència única participant en un esdeveniment en el qual podreu conèixer el tennista Rafa Nadal en persona, merchandising signat pel tennista i subscripcions anuals a l’edició digital de La Vanguardia.

Tots els qui us feu una foto, i la compartiu a les Xarxes Socials, us endureu un regal immediat!

Apropeu-vos a l’estand de La Tierra del Tenis i formeu part d’una experiència única! Si no podeu venir, hi podeu participar a través de www.latierradeltenis.com.

 


<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia