SERVEIS - PATROCINADORS

Vols col·laborar o promocionar la teva empresa?


Si estàs interessat a promocionar la teva empresa al nostre Club o col·laborar amb nosaltres, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’oferir-te l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats.

Nom: *
Cognoms:
Empresa: *
Telèfon:
E-mail: *
Confirmar E-mail: *
Missatge ** Camps obligatoris
 
 Accepto el consentiment.


CONSENTIMENT INFORMAT
Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractats en un fitxer automatitzat del Cercle Sabadellès 1856, des d'ara CS, amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de CS, responsable del fitxer i amb domicili Carretera Bellaterra Km 5,10. Barcelona. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d'aquestes dades mitjançant un escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.
En compliment del deure a la informació contemplat a l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és CS, amb dominis a Internet www.cerclesabadelles.com, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent adreça electrònica cercle1856@cerclesabadelles.cat.Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia