PÀDEL - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

Aquesta setmana es jugarà el Campionat de Catalunya Pàdel per Equips de 1a categoria


20 | 02 | 2017

Del 23 al 26 de febrer, el Cercle acull el Campionat de Catalunya de Pàdel per equips de primera categoria, una competició que comptarà amb els setze millors equips de Catalunya -vuit masculins i vuit femenins-, que es reuniran per oferir el seu bon joc i endur-se la victòria.

Els equips classificats per jugar aquest campionat en la categoria masculina són: Cercle Sabadellès 1856, RC Polo, RCT Barcelona 1899, CT La Salut, CT Andrés Gimeno, CT Tarragona, Pàdel Indoor Granollers i Pàdel Osona. Per la seva banda, els vuit equips femenins classificats són: RC Polo, Tarragona Pàdel Indoor, RCT Barcelona 1899, CE Laietà, CT Tarragona, Pàdel Osona, Club Pàdel Vilanova i Terrassasports.

Entre els equips masculins trobarem els jugadors de l’equip A del Cercle, així com jugadors de primer nivell com en el número 7 del món, Miguel Enrique Lamperti, en Cristian Gutiérrez (n.12 del món) o en Guillermo Lahoz (n. 17 del món). Per la part femenina tindrem jugadores com l’Alejandra Salazar (número 1 mundial) o les n.9 del món, Lucia Sainz i Gemma Trias.

Durant els dies de competició la disponibilitat de pistes es pot veure afectada. El dijous, 23 de febrer, a partir de les 22.00 hores es requerirà l’ús de la totalitat de pistes. Divendres, 24 de febrer, es requerirà la totalitat de pistes a partir de les 19.30 hores, pel que us animem a venir a veure els partits i sobretot animar al primer equip del Cercle! El dissabte, 25 de febrer, hi haurà competició tant al matí com a la tarda i diumenge, 26 de febrer, durant el matí.

L’equip del Cercle jugarà el primer partit el divendres, 24 de febrer, a les 20.30 hores contra el CT Tarragona. Les semifinals es jugaran el dissabte a la tarda i les finals el diumenge al matí (10.30 hores les finals femenines i a les 12.00 hores les masculines).


+
<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia