FITNESS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

ELS TRIATLETES VIURAN UN CAP DE SETMANA DE PROVES IMPOSSIBLES


07 | 07 | 2017

Els tricerclats participaran a l'IronMan de Vitòria (País Basc) aquest diumenge 9 de juliol. Aquesta prova consisteix en 3800 metres de swim, 180 km de bike i 42'125 km de running.
 
Per altra banda, alguns trialetes participaran també aquest cap de setmana a la Altriman (Pirineus), una de les proves més dures d’Europa.
 

Sobre l'IronMan de Vitòria

Aquesta prova consta de 3 circuits:
  • Circuit de natació: 3,8 km. al Parc Provincial de Landa

La prova de natació transcorrerà a les aigües del llac de Ullibarri-Gamboa, en el cor del Parc provincial de Landa, d'alt valor ecològic pels seus boscos de roures i aiguamolls situat a prop la ciutat de Vitòria-Gasteiz.

  • Circuit de ciclisme: 180 km. pels bells paratges de la llanada alabesa

El recorregut transcorre pels bells paratges de l'explanada alabesa vorejant l'espectacular llac de Ullibarri Gamboa i paral·lelament a la Serra de Elguea travessant petites localitats de gran interès cultural i paisatgístic i compartint part del recorregut pel camí de Santiago.

  • Circuit carrera a peu: 42 km. en el mateix cor de l'ametlla medieval
El circuit a peu comença i acaba en el mateix cor medieval de Vitòria-Gasteiz i transcorre en les seves 10 kms de recorregut pels més bells passejos per als vianants de la ciutat.
 

Els participants del Cercle a aquesta prova són: el Jordi Canals, el Dani Marin, el Joan Fontanet, el Cesc Batlló, la Clodagh Twomey, la Carlota Celma i el Marc Guindo, responsable de la secció de triatló del Club.

 

Sobre l'Altriman

Aquesta competició es duu a terme als pirineus francesos i consta de diverses proves: Altriman Completa, Mitja Altriman, Altriman CD, Altriman Sprint, Altriman de Descobriment i els Aquathlons de Nens.

 

Aquesta prova tindrà la participació del Carles Anadon, el Carlos Alavedra, el Pau Lopez, l'Albert Graells i el Gabriel Sanchez.


+
+
+
+
<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia