FITNESS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

COMENÇA A CÓRRER! ENGANXA´T AL RUNNING!


22 | 08 | 2017

Mai t'has preguntat per què hi ha tanta gent que surt a córrer? No creus que alguna cosa bona deu tenir? Desenganxa't del sofà, deixa de fer zàping i surt al carrer.

 

A part de tots els beneficis que comporta el "running" a la teva salut, un estudi afirma que la gent que corre és més feliç, més viva, se sent millor amb si mateixa i té més seguretat en fer les coses. No hi ha una altra opció, si vols descobrir si aquest estudi és veritat, hauràs de provar-ho. Però clar, ara ve el més difícil: començar.No et preocupis per aquesta etapa inicial, el Cercle Sabadellès 1856 volem acompanyar-te en els teus primers passos com a "runner". El primer que has de saber és que no cal tornar-se boig corrent, seria un error no haver entrenat mai durant molt de temps i el primer dia voler fer un munt de quilòmetres.

 

Millor comença a poc a poc, acostumant el cos a l'exercici. S'ha de començar a desentumir aquests músculs que han estat inactius tant de temps. Així que t'animem a sumar-te a la secció de running del Club. Tens més informació a l'enllaç de continuació.


Link: www.cerclesabadelles.cat/ca/running
+
<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia