FITNESS - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

COM HA ANAT LA PRIMERA TEMPORADA DEL ´RUN4FUN´?


25 | 07 | 2017

La nova secció de running del Club, 'Run4Fun', finalitza la seva primera temporada amb una alta participació i molt bones marques

 

El running va arribar al Cercle la temporada 2016-17 de la mà de l’Edu i l’Anna que s'oferia dos nivells d’entrenament (iniciació i avançat) per tal d’ensenyar la tècnica del running o ajudar a perfeccionar i obtenir millors resultats. Cada dimarts i dijous, de la mà d’aquests dos entrenadors, els alumnes han practicat diferents tipus d’entrenaments (running, col·locació personal, treball de core, propiocepció...), treballant amb objectius personals i realitzant tests de valoració personal i de seguiment i evolució.

 

 

VALORACIÓ DE LA TEMPORADA SEGONS ELS TÈCNICS

 

Ara, un cop finalitzada la temporada, l’Anna i l’Edu ens han fet una valoració personal d’aquest primer any:

"Runners, aquesta és la paraula, ara ja som runners. Com el vídeo de promoció de running que vam fer al principi de la temporada aquest era el nostre objectiu: “Fes-te runner, comença a córrer!”.

 

Ara ja podem dir que som una secció que a poc a poc s'ha consolidat dintre del nostre gran club i creiem que aquest proper any encara tindrem més oportunitats d'apropar-nos a molts de vosaltres.

 

La temporada no ha sigut gens fàcil, l'hivern es fa molt dur, però el treball en equip i la constància del team 'Run4fun' sense dubte ha superat totes les barreres. Tot i saber que el running és un esport individual, creiem que el treball en equip ens ajuda a la llarga per ser més forts, tan física com psicològicament per després poder afrontar una cursa amb garanties.

 

Aquest nou any que es presenta tenim molts reptes al davant. Els que ja van començar ja tenen un nivell per anar evolucionant encara més. Els que ja corrien amb anterioritat hi han guanyat en seguretat i en altres aspectes del running que desconeixien i sense dubte ha sigut un salt de qualitat en els seus entrenaments.

És per això que t'esperem! Si, a tu que ara ens llegeixes i tens ganes de posar-te a prova, tens ganes de  reptes, tens ganes de canviar... La secció de running, els 'Run4Fun' són el teu equip! No ho dubtis, fes-te Runner i comença a córrer!"

 

 

INICIS DE LA PROPERA TEMPORADA 2017-2018

 

Si estàs interessat/da a unir-te al 'Run4Fun', pots fer ja la teva inscripció per a la propera temporada. No t’ho pensis més i comença a córrer!

 

DATES D'INICI

  • 12 de setembre a les 19.30 hores – Presentació del 'Run4Fun' a la Sala d’Actes
  • 12 de setembre a les 20.30 hores – Sessió de Running a les instal·lacions del Club

+
+
<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia