EL CLUB - FES-TE SOCI
Demana més informació
Si vols rebre informació per fer-te soci, complementa el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Nom: *
Cognoms:
Telèfon:
E-mail: *
Confirmar E-mail: *
Nº de persones: Adults       < 18 anys       Entre 18 i 25
Interessos esportius: *
 Tennis
 Pàdel
 Natació
 Futbol
 Fitness
 Activitats dirigides
 Triatló
 Altres
Missatge ** Camps obligatoris
 
 Accepto el consentiment.


CONSENTIMENT INFORMAT
Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractats en un fitxer automatitzat del Cercle Sabadellès 1856, des d'ara CS, amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de CS, responsable del fitxer i amb domicili Carretera Bellaterra Km 5,10. Barcelona. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d'aquestes dades mitjançant un escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.
En compliment del deure a la informació contemplat a l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és CS, amb dominis a Internet www.cerclesabadelles.com, inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent adreça electrònica cercle1856@cerclesabadelles.cat.


 

Cercle Sabadellès 1856


Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia