SALUT - CONSELL DEL MES

Consell del mes

RECEPTES FRESQUES I SALUDABLES PER A L´ESTIU


15 | 08 | 2017

Queda un mes aproximadament perquè abandonem l'estiu i passem a la tardor, així que ja hem de començar a pensar en l'època de l'any que ve properament i començar a canviar els hàbits alimentaris que tenim a l'estiu. Aquesta vegada us portem un parell de receptes per començar a preparar aquesta entrada a la tardor. Bon profit!

 

RECEPTA #1: HUMMUS D'ALBERGÍNIES

 

Ingredients (per a dues racions)

  • 3 albergínies
  • 1 dent d'all
  • Oli d'oliva
  • Comí
  • Salsa tahini
  • Pebre vermell picant
  • Sal
  • Mig got d'aigua mineral

 

Preparació de la recepta 

  1. Posar a rostir les albergínies
  2. Tot seguit treure-li la polpa i deixar refredar
  3. Afegir les espècies, l'oli i la sal
  4. Posar l'aigua mineral en un bol i barrejar-ho tot molt bé
  5. Ficar-ho tot en un bol de cristall i posar-hi una mica de pebre vermell picant i un rajolí d'oli d'oliva

 

RECEPTA #2: GASPATXO DE PRÉSSEC

 

Ingredients (per a 2 racions)

  • 250 grams de préssecs
  • 200 grams de tomàquet vermell dur
  • 20 grams de ceba dolça
  • 1 polsim d'all (al gust)
  • 10 grams de pebrot verd
  • 20 ml de vinagre de poma
  • 20 ml oli d'oliva
  • Sal (al gust)

 

Preparació de la recepta

  1. Pelem i desossem els préssecs
  2. Pesem perquè sigui els 250 grams demanats
  3. Rentem bé els tomàquets, els tallem en làmines
  4. Pelem i tallem un tros de ceba, de pebrot i l'all (opcional)
  5. El trosset de pebrot el rentem bé
  6. Anem col·locant-ho tot junt en el bol de la batedora, afegim l'oli i el vinagre i el triturem bé fins que quedi una crema fina i homogènia
  7. Afegim la sal, donem un cop de batedora i ho vertim en un bol
  8. Provem si està al nostre gust i deixem refredar a la nevera un parell d'hores
  9. Tingueu en compte que els sabors s'accentuen amb el repòs. Per tant, pots tornar a batre una vegada fred si així ho prefereixes.

+
<< Tornar




Patrocinadors Oficials




Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia