CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

SANT JORDI AL CERCLE


21 | 04 | 2017

Tots coneixem la història de Sant Jordi i la jornada literària que cada any s’organitza per aquest esdeveniment. Aquest diumenge se celebra aquesta diada on les roses, els llibres i l’amor entre prínceps i princeses són els protagonistes. Des del Cercle Sabadellès 1856 col·laborem amb una entitat solidària per a nens i nenes amb pocs recursos econòmics que gestionarà la donació de llibres de forma voluntària per part dels socis i sòcies del Club, donació destinada a aquests infants.

 

L’acció tracta de donar els llibres que ja no utilitzem, que tenim a les prestatgeries de les nostres cases i que ja han estat llegits, rellegits o relegats. Per això, si teniu llibres en bones condicions, us proposem donar-los una nova utilitat: que altres nens i nenes puguin tornar a llegir-los de nou.

 

Si aquest diumenge 23 d’abril o durant la setmana que ve veniu al Club, no us oblideu a participar en aquesta iniciativa solidària i porteu els llibres que no utilitzeu per donar-ne un nou ús. Teniu temps fins el diumenge 30 d’abril.

 

Perquè el dia del llibre és per a tothom. Gràcies de tot cor!


+
<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia