CLUB - ACTUALITAT

Últimes notícies i articles d'interès

DIA INTERNACIONAL DE LA SOLIDARITAT


31 | 08 | 2017

Aquest dijous 31 d'agost es celebra el Dia Internacional de la Solidaritat Humana. Aquest dia va néixer el 15 de novembre de 2000 en què l'Assemblea General de les Nacions Unides va presentar una carta signada pels representants d'Eslovènia, Malta, Bulgària, Eslovàquia i Polònia per decretar al 31 d'agost com a Dia Internacional de la Solidaritat.Des del Cercle Sabadellès 1856 estem activament col·laborant amb causes solidàries. És per aquest motiu que va néixer "El Cercle Solidari" amb l’objectiu de col·laborar activament amb projectes, entitats o empreses que generin un impacte positiu en aquests col·lectius i individus.

 

El Cercle Sabadellès 1856, com a un club declarat d’utilitat pública, ens sentim responsables de contribuir a la integració i la millora dels col·lectius més desafavorits en la societat i en la pràctica esportiva.

 

Aquest 2017 hem col·laborat amb l'acció "Mulla't per l'esclerosi múltiple", el recapte de roba esportiva solidària en motiu de la Diada del Soci i la recollida solidària de llibres per Sant Jordi.

 


Link: www.cerclesabadelles.cat/ca/el-cor-del-cercle

+
<< Tornar
Patrocinadors Oficials
Segueix-nos
Compartir

Crta. Bellaterra km 5,10 · 08205 Sabadell
Barcelona · Apartat de Correus 3244
T. 93 721 51 54 · cercle1856@cerclesabadelles.cat
Nota Legal · Mapa web · Política de cookies . Web Anunzia